2019-06-19 04:21:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma ön hajlamos lehet a veszekedésre

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars ma szembenállást alkot a Holddal és a Plútóval. Az élete átmenetileg holtpontra juthat, és ma nem érdemes erőltetni a dolgokat. A felgyülemlett vitákat személyes ügyeiben eredményesen vezetheti le, annak ellenére is, hogy most nem tud megalkudni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma három planéta az ön kilencedik sorsterületén vonul át, nagy valószínűséggel része lesz egy kis szomszédos országot érintő kiruccanásban. A helyzet nem lesz feszültségmentes, útitársaival kisebb-nagyobb szóváltásba keveredhet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétáját, a Merkúrt, néhány bolygó nem éppen kellemesen fényszögeli, elsősorban a közlekedéssel kell vigyáznia. Anyagilag sincs túl egyezkedő hangulatban… Próbáljon meg bölcs lenni, néha a veszteségeinket is el kell tudni viselni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön első sorsterületén igencsak felgerjesztett planéták állnak, ha ezt a kétesélyes állást előnyösen akarja kiaknázni, akkor vállaljon nagyobb felelősséget a munkahelyén, vagy keressen valamilyen szellemi kihívást.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön hatodik életterületén nem éppen kellemes planéták sorakoznak, lázas, hurutos megbetegedések keseríthetik a mai napot. Ha nem javul a helyzet, keresse fel háziorvosát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Mars együttállást képeznek az ön tizenegyedik sorsterületén. Ma ön a barátaival összerúghatja a port, természetesen azt hiszi, hogy önnek van igaza, pedig közel sincs így… Legyen igazságos, és próbálja meg kívülről nézni a helyzetet, lehet, hogy ön sem a legelőnyösebb oldaláról mutatkozott be.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Magabiztosság és versenyszellem lehet önre jellemző a mai napon az üzleti életben, a sportban. Most rendelkezik a komoly munkákhoz szükséges lelkierővel.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma ön hajlamos lehet a veszekedésre. A mentális energiája megnövekszik, de a túlfeszített munkának köszönhetően az idegesség kockázatot jelent.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén halad át, a Nap is itt tartózkodik. Ma önnek rendkívül fontosak lesznek a kapcsolatai. Ezekre most valóban nagy szüksége van, mert egy kisebb pénzügyi kalamajkába keveredik, és csak igaz barátai segítségével tud ebből a helyzetből kimászni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Hold együttáll az ön első sorsterületén a Plútóval. Ön úgy érzi gyökeresen meg kell változtatni életvitelét, és új alapokra szeretné helyezni életét. Sohasem könnyű egy ilyen döntést meghozni, de most ön érzelmileg motivált és a dolgok jól is elsülhetnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön ma nagyon eltökélt és vágyik a sikerre, érzelmi és fizikai ereje megnövekszik, ezért vállalkozásaiban szívvel-lélekkel részt kell venni, mert máskülönben a hatalmas energiaforrás elapad.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valószínű érzelmi feszültség alakul ki, mély lelki problémák miatt, amelyek eluralkodhatnak most önön. A féltékenység is kínozhatja, ha ez így van, el kell döntenie, hogy jogos-e a gyanú, vagy csak élénk a fantáziája.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: